Personvernserklæring


Personvernserklæringen beskriver hvordan dine personlige opplysninger samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra globalhomegoodies.com (“Nettstedet").

PERSONLIG INFORMASJON SOM VI INNHENTER
Når du besøker Nettstedet, samler vi automatisk en bestemt informasjon om enheten, inkludert informasjon om nettleser, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg innhenter vi informasjon om de enkelte nettsidene eller produkter som du ser på når du leser gjennom Nettstedet, hvilke nettsider eller søkeord som henviste deg til Nettstedet, samt informasjon om hvordan du samhandler med Nettsiden. Vi henviser til denne informasjonen som innhentes automatisk som “Enhetsinformasjon”.

Vi samler Enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
- "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din, og inkluderer ofte en anonym, unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du kan deaktivere informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
- “Loggfiler" sporer handlinger som utføres på Nettsiden og samler inn data, inkludert IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisende/utgående sider og tids- og datostempler.
- “Skjult sporingsbilde”, “tagg” og “piksler" er elektroniske filer som brukes til å registrere om hvordan du surfer på Nettstedet. 

I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøker å kjøpe noe via Nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, fakturaadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre, detaljer om bankoverføring, PayPal-adresse, e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denne informasjonen som “Bestillingsinformasjon”.

Når vi snakker om "Personlige opplysninger" i denne personvernserklæringen, snakker vi både om Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI DINE PERSONLIGE OPPLYSNINGER?
Vi bruker Bestillingsinformasjonen som vi samler inn vanligvis til å fullføre bestillinger som sendes inn via Nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, arrangere forsendelsen og sende deg med fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi Bestillingsinformasjonen til å:
- Kommunisere med deg
- Kontrollere bestillingene vår for potensiell risiko eller svindel
- Gi deg informasjon eller reklame om våre produkter og tjenester når det er i tråd med preferansene som du har delt med oss

Vi bruker Enhetsinformasjonen som vi innhenter for å hjelpe oss med å oppdage potensiell risiko og svindel (især IP-adressen din), og generelt sett til å forbedre og optimalisere Nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder surfer og samhandler med Nettstedet, samt vurdere hvor vellykket vår markedsføring og reklame er).

DELING AV DINE PERSONLIGE OPPLYSNINGER
Vi deler dine Personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine Personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel, vi bruker Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker dine Personlige opplysninger her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene vår bruker Nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine Personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også reservere deg mot Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt, så kan vi også dele dine Personlige opplysninger for å samsvare med gjeldende lover og forskrifter, til å svare på en stevning, ransakingsordre og andre juridiske forespørsler for informasjonen vi mottar eller for å beskytte våre rettigheter på andre måter.

ATFERDSMESSIG REKLAME
Som beskrevet ovenfor, bruker vi dine Personlige opplysninger til å tilby deg målrettet reklame eller markedskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiative ("NAI") sin informasjonsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge vekk målrettet reklame ved hjelp av lenkene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du avstå fra noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance sin portal for å velge vekk dette på: http://optout.aboutads.info/.

IKKE SPOR
Vennligst merk deg at vi ikke endrer Nettstedets innhenting av informasjon og brukspraksis når vi ser et Ikke spor-signal fra nettleseren din.

DINE RETTIGHETER
Du har krav på å få tilgang til personlige opplysninger som vi har om deg om du bor i Europa, samt be om at dine personlige opplysninger korrigeres, oppdateres eller slettes. Hvis du ønsker å utøve denne retten, vennligst kontakt oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

Hvis du bor i Europa, ønsker vi også å gjøre deg oppmerksom på at vi bruker informasjonen din til å oppfylle kontrakter som vi eventuelt har med deg (for eksempel hvis du sender inn en bestilling via Nettstedet), samt for å ellers fortsette med våre legitime forretningsinteresser som står oppført ovenfor. Vennligst merk deg at informasjonen din også blir overført utenfor Europa, inkludert Canada og USA.

OPPBEVARING AV DATA
Vi beholder din Bestillingsinformasjon i våre journaler når du sender inn en bestilling via Nettstedet vårt, med mindre og inntil du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å for eksempel reflektere endringer i våre rutiner eller for andre driftsmessige, juridiske eller forskriftsmessige årsaker.

KONTAKT OSS
For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, hvis du har spørsmål eller hvis du ønsker å opprette en klage, kan du kontakte oss på e-post på support@globalhomegoodies.com eller via post ved hjelp av opplysningene nedenfor:

Global Home Goodies
[Re: Privacy Compliance Officer]
2423 SW 147th Ave # 641, Miami, FL 33185, USA